Nyhedsartikler

2-1-2014

Godt Nytår til alle Solus-Alta ejere! 

Der er nu to nye både i galleriet, nemlig DEN 18 "EPOKE", samt DEN 22 "ANDANTE".  Velkommen til!

Det skal være mit håb for siden her i det nye år, at vi kan fortsætte med at udbygge netværket omkring Solus Alta, hvor vi til stadighed kan udveksle erfaringer og ideer. - F.eks. efterlyser Cristian Videbæk ideer til mastetrim. Jeg vil gå i tænkeboks, og i nærmeste fremtid sammenskrive nogle af vores egne erfaringer. Men vi har jo gennemgående mast, som vel afviger en del fra de fleste Altaer. Så derfor: skriv endelig hertil, hvis I har erfaringer med mastetrimmet og i øvrigt meget gerne billeder, beretninger eller resultater.

Samme Christian har i øvrigt indsendt et kapsejladsresultat fra tirsdagssejladser i Køge Bugt. Tillykke med det flotte resultat i 3. løb!

En dejlig ting, jeg har bemærket i 2013, er en fin deltagelse af 3 Altaer i Sølvroret (Singlehand rundt om Fyn) - ligeledes med flotte resultater. Det blev bl.a. til en 6. plads til Søren Schön Nielsen i DEN 10 "Altesse". Det ser virkelig ud som om, at båden er velegnet til singlehandsejlads!

Vores eget mål for sæsonen er at deltage i de ugentlige onsdagssejladser, Mors Rundt samt andre lokale sejladser på Limfjorden. Blandt andet det nye ”Sail2Salling”, som vi selv var medarrangør af. Desuden håber vi på at der bliver tid til en tur til vores elskede Sverige i juli måned. Vi har til denne tur bestilt et nyt cockpittelt fra SailSolution. Det bliver dejligt – og selvfølgelig lægger jeg billeder af teltet her på siden :-)

I 2013 fik vi i øvrigt genaker – meget tæt på en code zero. Det sejl har vi haft rigtig meget fornøjelse af. (Næsten uden forøgelse af vores DH-mål. ) På billedet ræser vi afsted gennem Sallingsund for fuld fart under Mors Rundt 2013.

 

Med sejlerhilsen

John Laugesen

DEN 21 P@uline
www.solus-alta.dk

 

 

John Laugesen